16
Re: Bugy atd... za Tue Dec 02, 2008 6:50 pm
zrza napsal:jeste sem se chtel zeptat neni nejak malo talentu na to ze je 80lvu ?
jestli chces dopadnout jako DK unholy..
Jdi na stránku :
1, 2
Re: Bugy atd... za Tue Dec 02, 2008 6:50 pmzrza napsal:jeste sem se chtel zeptat neni nejak malo talentu na to ze je 80lvu ?
Re: Bugy atd... za Tue Dec 02, 2008 6:51 pmzrza napsal:Ahoj :S chtel sem te poprosit neudelal by si uz konecne neco s tima bufma ? nahodim si treba buff co me ma zvednout arrmor sotva si ho dam du kilovat mob me da ranu a buff je pryc nebo este ja jak DK kdyz jedu treba ted frost kdyz unholy je bugly tak si mam kliknout na tu bublinku a automaticky me to ma nahodit buff jako DK bych mel mit dva buffy stale zapnute ale nemam nic treba ten frost me ma pridavat taky arrmor a este nejaky bonusy + ten druhej buff to by melo byt mislim na crit atk ale s tim si nejsem jystejjj byl poprve skusit dung a nejak vam to blbne kamos mi totiz rikal ze to je jako instance (ja nvm este sem tam v zivote nebyl) a ze by se tam mobove nemeli spamovat a jestli jo tak urcite by podle me nemeli mit cca 5sekundovy respo
dalsi veci az zas na neco dojdu
Jdi na stránku :
1, 2
Povolení tohoto fóra: